Wake up. Keep on dreaming.

Virginia Single Origins: Kenya - 1000g

2500Lek

Virginia Single Origins: Kenya - 1000g

Nje perzgjedhje e kujdeshme e kafeve arabike me perfaqsuese, nga vendet me eksluzive te origjines sjellin dinamike dhe pervoja te reja ne baret me te mira. Duke i kushtuar vemendje pasurimit te menuse se bareve partnere dhe permiresimin e pervojes se klienteles qe i frekuenton ato, kemi zgjedhur kafe specialiteti te nivelit me te larte duke krijuar nje menu per kafete mono origjine.

For more info contact us at: orders@caffevirginia.com