Wake up. Keep on dreaming.

Virginia Organic Espresso - 1000g

2900Lek

Virginia Organic Espresso - 1000g

Virginia Premier eshte nje pezierje e kujdesshme e cilesive me te mire te kafeve Robusta dhe Arabike, kombinuar sebashku per te ofruar nje ekspres me shije te mire dhe te embel, aromatik dhe me nje trup dhe krem te qendrueshem.

For more info contact us at: orders@caffevirginia.com