Wake up. Keep on dreaming.

Virginia Gourmet - 1000g

2500Lek

Virginia Gourmet - 1000g

Virginia Gourmet eshte nje perzierje e kujdesshme e cilesive me te mire te kafeve Robusta dhe Arabike, kombinuar sebashku per te ofruar nje ekspres me shije te mire dhe te embel, aromatik dhe me nje trup dhe krem te qendrueshem.

For more info contact us at: orders@caffevirginia.com