Wake up. Keep on dreaming.

Virginia Filter Coffee - 1000g

2500Lek

Out of stock, check back soon

Virginia Filter Coffee - 1000g

Pjesa me e madhe e kafes konsumuar ne bote eshte e llojit filter apo kafese amerikane. Virginia sjell nje perzierje te krijuar enkas dhe nje pjekje ideale per realizimin e persosur te saj ne baret dhe mjediset profesionale.

For more info contact us at: orders@caffevirginia.com