Wake up. Keep on dreaming.

Virginia Decaf - 1000g

2900Lek

Virginia Decaf - 1000g

Nje perzgjedhje e kujdeshme e kafeve arabike me perfaqsuese, nga vendet me eksluzive te origjines sjellin dinamike dhe pervoja te reja ne baret me te mira. Kafeja eshte procesuar dhe i eshte hequr 99.99% kafeina. Duke i kushtuar vemendje pasurimit te menuse se bareve partnere dhe permiresimin e pervojes se klienteles qe i frekuenton ato, kemi zgjedhur kafe specialiteti te nivelit me te larte duke krijuar nje menu per kafete decaf te cilat jane perfekte per njerez qe jane te ndjeshem ndaj kafeines.

For more info contact us at: orders@caffevirginia.com