Wake up. Keep on dreaming.

Metodat e pergatitjes: Pour Over

Nje lloj kafe filter me popullaritet me te larte kohet e fundit

Kafeja pour over, ose drip, perdor filtrat e zakonshem te makinerive per kafe filter me nje kane qelqi konike. Filtrat vendosen ne te, mbushen me sasine e kafese qe deshironi dhe uji nxehet vecmas. Mbasi uji vlon i hidhet kafese se bluar siper, dhe pija e filtruar fillon mbush kanen.

Cfare te presesh Koha e pergatitjes: Mbas vlimin te ujit, kerkon rreth 3 minuta.

Lloji i bluarjes së kërkuar Nje bluarje e mesme është mese ideale ideale - pak më ashper se ekspresi.

Rezultati Do të merrni një kafe të shijshme të pastër dhe të pastër, megjithatë, eshte nje kafe filter dhe nese nuk jeni mesuar me shijen dhe kerkoni dicka me te forte nuk do jeni te kenaqur. '

Kërkohet niveli i aftësive Praktika do t'ju bëjë me te mirë, por nuk kerkon aftesi te vecanta.

Ideale per ju Nëse e doni një kafe filter shume te mire - do të përshtatet mirë në çdo kuzhine.

Jo aq ideale per ju Nese ekspresi eshte kafeja me te cilen jeni mesuar dhe pa te cilen nuk beni dot.